Demon Seed Posted September 20, 2021 Report Posted September 20, 2021 Ne bih baš na 0% ali sigurno najsladunjaviji bm klasici. Ohyeah! 1 Quote
HUMAN Posted September 20, 2021 Report Posted September 20, 2021 1 hour ago, kuruz said: istina 0% zla A Mgla je zla do bola 1 Quote
chess Posted December 3, 2022 Report Posted December 3, 2022 Okacili su remasterizovan koncert, izgleda vrhunski Quote
Miilos Posted August 29, 2024 Report Posted August 29, 2024 https://hekatean.bandcamp.com/track/where-dead-angels-lie Odlična obrada. Svira Semjaza iz Thy Darkened Shade. Quote
Haos sam ja Posted yesterday at 11:40 AM Report Posted yesterday at 11:40 AM Danas počinje pre-sale ovog štiva koje ne može da ne bude interesantno Quote
Сале Posted 19 hours ago Report Posted 19 hours ago (edited) Јесте интересантно ал за тинејџере до 18 год. Не знам стварно ко може да се ложи на књиге о метал бендовима јбт па још на овај бенд који има дискографију од 3 албума (цела дискографија од ТРИ албума, ееееј бре) од којих је 1 тешки просек (да, мислим на реинкеос који је и њихов најбољи). Да онај ментол није робијао и да се није убио, реално пола металаца не би ни чуло за њих. Најпрецењенији бенд икада!! Edited 19 hours ago by Сале 2 5 Quote
Grobodan Posted 17 hours ago Report Posted 17 hours ago Bolje tri koja idu direkt u večnost nego gomiletina nebitnog smeća. Quote
Haos sam ja Posted 17 hours ago Report Posted 17 hours ago Kakve veze što imaju malo albuma, neki od najvećih bendova u istoriji muzike imaju neveliku diskografiju. Jon je svakako bio fanatik i manijakalna ličnost, a o takvima je uvek zanimljivo čitati. Quote
vudun Posted 17 hours ago Report Posted 17 hours ago Ja ove pokušao da slušam, jednom davno, nije išlo . . . Quote
kuruz Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago Sale ubo suštinu - najprecenjeniji bend ikada veselo smeće 1 1 Quote
Miilos Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago Ne blamirajte se. Mada zadnji jeste, možda ne smeće, ali u najboljem slučaju bezveze. Quote
Сале Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago (edited) 10 hours ago, Grobodan said: Bolje tri koja idu direkt u večnost nego gomiletina nebitnog smeća. У ту вечност би евентуално могао да иде само задњи. А и то је крајње дискутабилно. 9 hours ago, Haos sam ja said: Jon je svakako bio fanatik i manijakalna ličnost, a o takvima je uvek zanimljivo čitati. Јашта да је јако занимљиво читати о крајње ментално поремећеном типу 😂. Да он лично пише ту књигу мого би некако и да замислим како описује своју менталну ретардацију ал јбт други пишу о њему 😂😂😂. Наравно, поента целе приче је профит као по обичају. 7 hours ago, Miilos said: Ne blamirajte se. Mada zadnji jeste, možda ne smeće, ali u najboljem slučaju bezveze. Вишеструко бољи од прва 2 🍻 Edited 7 hours ago by Сале Quote
Talvi Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago pa Dissection-u nije trebala kontroverza da bi se probili, oni su i pre svega što se desilo već išli na turneje sa Cradle, Dimmu itd i svirali po Wackenima raznim, to što je lik bio 100% lud je druga stvar potpuno sa muzičke strane smešno i polemisati Quote
Grobodan Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago Da je živ sad možda bi ga pljuvali za cene majica. Uvek mora neki problem da bude jbg. Quote
Haos sam ja Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago Ja sam uvek mislio i da je Reinkaos super album i da bi bio univerzalno hvaljen da ga je izdao bilo ko drugi osim benda koji je lestvicu sa prva dva postavio suviše visoko. Imamo ovde gore tipičan primer promašaja cele lopte. Quote
dimmu1 Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago 12 hours ago, kuruz said: Sale ubo suštinu - najprecenjeniji bend ikada veselo smeće Jedan od ali znam da ce sada mnogi izneverovati, za mene je najprecenjeniji i najvise ishajpovan bend do besvesti Death. Caki je najishajpovaniji lik ikada sa jednim solidnim albumom i ostalim smecem od diskografije. Jos nisam upoznao nikoga ko se nevidjeno lozi na taj bend, a da ima iole normalan muzicki ukus 🤣 3 Quote
Talvi Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago 32 minutes ago, dimmu1 said: Jedan od ali znam da ce sada mnogi izneverovati, za mene je najprecenjeniji i najvise ishajpovan bend do besvesti Death. Caki je najishajpovaniji lik ikada sa jednim solidnim albumom i ostalim smecem od diskografije. Jos nisam upoznao nikoga ko se nevidjeno lozi na taj bend, a da ima iole normalan muzicki ukus 🤣 sad me jako zanima koji je taj jedan da ti se izdvaja Quote
airzez Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago 39 minutes ago, dimmu1 said: Jedan od ali znam da ce sada mnogi izneverovati, za mene je najprecenjeniji i najvise ishajpovan bend do besvesti Death. Caki je najishajpovaniji lik ikada sa jednim solidnim albumom i ostalim smecem od diskografije. Jos nisam upoznao nikoga ko se nevidjeno lozi na taj bend, a da ima iole normalan muzicki ukus 🤣 Ne bih rekao da je smeće, dobar bend, ali precenjen do jaja, to stoji. Dissection uopšte nije moj fazon. Nalickani melodeath sa šećernim rifovima koji neuspešno glumata black Quote
Angelystor Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Sad znam kako je ljudima koji prate flat earth i slične kanale 5 Quote
Recommended Posts