Jump to content

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 1 year later...
  • 7 months later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...
Posted (edited)

Јесте интересантно ал за тинејџере до 18 год. Не знам стварно ко може да се ложи на књиге о метал бендовима јбт па још на овај бенд који има дискографију од 3 албума (цела дискографија од ТРИ албума, ееееј бре) од којих је 1 тешки просек (да, мислим на реинкеос који је и њихов најбољи). Да онај ментол није робијао и да се није убио, реално пола металаца не би ни чуло за њих. Најпрецењенији бенд икада!!

Edited by Сале
  • Upvote 2
  • Downvote 5
Posted

Kakve veze što imaju malo albuma, neki od najvećih bendova u istoriji muzike imaju neveliku diskografiju. Jon je svakako bio fanatik i manijakalna ličnost, a o takvima je uvek zanimljivo čitati.

Posted (edited)
10 hours ago, Grobodan said:

Bolje tri koja idu direkt u večnost nego gomiletina nebitnog smeća. 

У ту вечност би евентуално могао да иде само задњи. А и то је крајње дискутабилно.

9 hours ago, Haos sam ja said:

Jon je svakako bio fanatik i manijakalna ličnost, a o takvima je uvek zanimljivo čitati.

Јашта да је јако занимљиво читати о крајње ментално поремећеном типу 😂. Да он лично пише ту књигу мого би некако и да замислим како описује своју менталну ретардацију ал јбт други пишу о њему 😂😂😂. Наравно, поента целе приче је профит као по обичају.

7 hours ago, Miilos said:

Ne blamirajte se.

Mada zadnji jeste, možda ne smeće, ali u najboljem slučaju bezveze.

Вишеструко бољи од прва 2 🍻

Edited by Сале
Posted

pa Dissection-u nije trebala kontroverza da bi se probili, oni su i pre svega što se desilo već išli na turneje sa Cradle, Dimmu itd i svirali po Wackenima raznim, to što je lik bio 100% lud je druga stvar potpuno

sa muzičke strane smešno i polemisati

Posted

Ja sam uvek mislio i da je Reinkaos super album i da bi bio univerzalno hvaljen da ga je izdao bilo ko drugi osim benda koji je lestvicu sa prva dva postavio suviše visoko. 

Imamo ovde gore tipičan primer promašaja cele lopte.

Posted
12 hours ago, kuruz said:

Sale ubo suštinu - najprecenjeniji bend ikada

veselo smeće

Jedan od ali znam da ce sada mnogi izneverovati, za mene je najprecenjeniji i najvise ishajpovan bend do besvesti Death.
Caki je najishajpovaniji lik ikada sa jednim solidnim albumom i ostalim smecem od diskografije.
Jos nisam upoznao nikoga ko se nevidjeno lozi na taj bend, a da ima iole normalan muzicki ukus 🤣

• Downvote 3
Posted
32 minutes ago, dimmu1 said:

Jedan od ali znam da ce sada mnogi izneverovati, za mene je najprecenjeniji i najvise ishajpovan bend do besvesti Death.
Caki je najishajpovaniji lik ikada sa jednim solidnim albumom i ostalim smecem od diskografije.
Jos nisam upoznao nikoga ko se nevidjeno lozi na taj bend, a da ima iole normalan muzicki ukus 🤣

sad me jako zanima koji je taj jedan da ti se izdvaja :haha:

Posted
39 minutes ago, dimmu1 said:

Ne bih rekao da je smeće, dobar bend, ali precenjen do jaja, to stoji. 

Dissection uopšte nije moj fazon. Nalickani melodeath sa šećernim rifovima koji neuspešno glumata black