kuruz Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago 13 minutes ago, airzez said: Dissection uopšte nije moj fazon. Nalickani melodeath sa šećernim rifovima koji neuspešno glumata black +1111111 Quote
Talvi Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago ja ne znam kako neko može da gotivi ove naše muzičke pravce a da se ne naježi na ovo naročito deo između 1:48 i 2:28, cigara mi treba a nepušač sam 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago Ma to se tripuju da su ug jer je poznat bend.. Meni je smesno kad uzmu da hvale neke nove nebitnjakovice koji su derivati tih bendova. Tipa uzmes pa hvalis neki tamo grafvitnir, a dissection ne valja.. 2 Quote
Grobodan Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Kako to naš narod lepo kaže, psi laju vetar nosi. Quote
Сале Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Grafvitnir је до јаја брт 😉. А нико није рекао да дисекшн не ваља него само да је просек. И то тежак, прецењени просек. Мени је рецимо тај графвитнир неупоредиво бољи од овде поменутог просечног бенда. Quote
Grobodan Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago I Gruesome je bolji od Death. Sreća istorija reče svoje. Quote
HUMAN Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Izgleda da ova vrućina ozbiljno udara ljudima u glavu.. Najgore kad neko ispljuje neke od najbitnijih bendova, a ne postoji pozerskiji metal bend na planeti čiji nick koristi (D.Borgir), uz Behemoth razume se 1 Quote
Miilos Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Prvi put sam čuo Night's Blood negde 98/99 i do dan danas ja nisam čuo bolju pesmu. 1 Quote
dimmu1 Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago 11 minutes ago, HUMAN said: Izgleda da ova vrućina ozbiljno udara ljudima u glavu.. Najgore kad neko ispljuje neke od najbitnijih bendova, a ne postoji pozerskiji metal bend na planeti čiji nick koristi (D.Borgir), uz Behemoth razume se Ne znam sta se toliko strecas pa realno taj Death i tada, a i da je Caki sada ziv bi po pozeraju bio rame uz rame sa Borgirima. Samo sto sam ja objektivan, a ti kao i vecina ljudi uzdizes Cakija u nebeske visine i gledas ga kao boga. Imas uostalom onaj dokumentarac o tom coveku i sta su bliski ljudi i saradnici pricali o njemu i kakva je bio pickica i pozercina🤔 Ne sporim ni jedne sekunde da njegovi raniji radovi nisu bili uticaj cak i za bendove koje i ja slusam. Ali to ti je sve pravo vreme i na pravom mestu kao i odredjeni bendovi tog vremena. 1 hour ago, Talvi said: sad me jako zanima koji je taj jedan da ti se izdvaja Naravno da je to Scream Bloody Gore. Sve posle toga je mlaka voda sa par ok momenata i izdrkavanjem na gitarama. Nije da mi je taj album ok zato sto je prvi, trve kvlt, jer je iz osamdesetih i ostalo proseravanje koje ljudi danas bacaju samo da se ne slusa nesto od kasnijih radova. Jednostavno je ogromna razlika izmedju tog zvuka i npr sa Human albuma i uzmes npr pesmu Lack of Comprehension na koju se svaki prosecan Death fan lozi, a to je takvo smece i pravi prikaz svega onoga sto hocu reci. Te krene sranje pa se lepo zaleti, pa se Caki izdrkava na gitari, pa se ritam menja jedno 20x u toku pesme... 1 Quote
Grobodan Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Stigla je pozerska internet policija, sad će sve da se raščisti. Quote
Recommended Posts