Thursday at 04:32 PM3 days comment_3117303 Brent Hinds, Ex-Mastodon Singer-Guitarist, Killed in Motorcycle AccidentU picku lepu materinu
Thursday at 05:04 PM3 days comment_3117306 Tebra...Onaj solo na kraju Gigantium mu je poslednji u karijeri. Inače je bio srceparajući, a tek sad ubija na mestu.
Thursday at 05:14 PM3 days comment_3117307 Nažalost demoni su ga pojeli, veliki majstor i legenda kao što je već apsolvirano ovuda kad je izašao iz benda. Slava mu i hvala za sve.
Thursday at 06:14 PM3 days comment_3117309 Užas. Od loše Mastodon godine u najgoru, sada to više definitivno nikada ne može opet biti isto. RIP
Thursday at 06:52 PM3 days comment_3117311 Neverica... ogroman gubitak za muzicki svet, Brent je bio idiosinkraticna gitarska legenda...
Thursday at 07:01 PM3 days comment_3117312 Nikad nisam nesto spec gotivio bend, ali realno je bio jedna od prepoznatljivijih faca u metalu uopste..RIP
9 hours ago9 hr comment_3117351 Bron održao bratski govor, ipak mu nisu zamerili one ispade na mrežama.Činilo mi se od početka da ne odgovaraju na njegove nebuloze jer znaju da mu treba vremena da se sredi, vratio se u bend ili ne. Takav stav cenim koliko i muziku benda, zaista je neprocenjiva ta razmena energije i veza koju ljudi ostvare dok su kuvaju u istom sos, svesno se žrtvujući za to što vole.Tužno što je ovako završio i sve me neodoljivo podseća na nesreću Olman bratije. Nisu iste okolnosti, ali sam čin pogibije na harliju jednog nadarenog i posebnog američkog odmetnika, to je ta nit i nešto što je početkom veka stariju ekipu privuklo zverskom zvuku benda.Kad god ode neko ovog kalibra, pomislim: Jebote, kakav megabend sad džemuje na onoj strani, dođe mi da odem na cert. 🙃
2 hours ago2 hr comment_3117359 Čitam poslednjih dana svaki oproštaj od Brenta koji mogu da nađem, lik je bio lud do daske i svi se zapravo ustručavaju da iznesu previše detalja. Ja verujem da brat nije bio strejt nijednog dana u poslednjih 30 godina. A opet, bio je potpuni unikat i kao muzičar i kao lik, autentični rockenrolla u okeanu pozera i lažnjaka. Verujem da bez takvog jednog ludaka ni Mastodon ne bi postao to što jeste, bez obzira što su i ostala trojica neverovatne glave i vanvremenski muzičari.Nikad nisam bio slab na smrti selebritija ali Brent je bio u mojoj kući prisutan od ranih 2000ih i ni u jednom momentu se u životu nisam ohladio od Mastodona od kada sam ih prvi put čuo. Jedan od mnogo retkih bendova koji kod mene imaju taj status. Mislim da za njega i na onom svetu baš pristaje ona čuvena - shine on, you crazy diamond.