Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.6k
  • Views 164.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nocas sam imao jedan lepi metalski san, covek nikada ne bi rekao da sam izdao metal.   Slavio sam rodjendan u svom stanu, i izmedju ostalih zvanica tu je bio i Eric Adams iz Manowara. Sve je lepo bi

• Misliš kao kad probaš da udariš Hefesta?

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nije on lobotomisan...on je samo krenuo za masom, verovatno su mu cimeri studenti iz studentskog doma svi redom bili franjevci, pa je hteo da se uklopi. Covek sa sela jebiga, banacanin, pola zivota je

comment_2022634
Odlicno! Pribelezi to sto si sanjala, snimi pesmu sa nekom dobrom ekipom i eto tebi slave. Za mnoge velike kompozicije su stvaraoci rekli da su ih culi u snu pa ih preneli u ovaj svet nakon budjenja :da:

Jedva cekam da cujem sta si sanjala :meshuggah:

Eee, тога сам се и ја сетила! :) Нажалост, моје музичко образовање је мизерно, тако да ништа од великих композиција. :(

comment_2022713
Odlicno! Pribelezi to sto si sanjala, snimi pesmu sa nekom dobrom ekipom i eto tebi slave. Za mnoge velike kompozicije su stvaraoci rekli da su ih culi u snu pa ih preneli u ovaj svet nakon budjenja :da:

Kod mene to ide ovako:

Probudim se i pomislim "U jbt... kol'ko cool melodija..." onda pomislim kako je to super i kako ću da je zapamtim, onda mi padne na um kako mi se pije kafa, onda odem do šporeta, pa kad se vratim na misao o melodiji u snu, gotovo, već sam je zaboravio. :)

comment_2022868
mislim da sam sinoc sanjao Sisusa i Night's Blood...znam da su bili u nekoj prostoriji i ja sam usao i nosio im nesto u kesi...nema sanse da se setim celog sna..

Nosio si 2 limenke piva.

Jedno za Sisusa, a drugo za Night's Blood da da Sisusu. :) :)

Nosio si i stomakliju za mene, al' ja sam te sreo usput. :)

comment_2022894
Kod mene to ide ovako:

Probudim se i pomislim "U jbt... kol'ko cool melodija..." onda pomislim kako je to super i kako ću da je zapamtim, onda mi padne na um kako mi se pije kafa, onda odem do šporeta, pa kad se vratim na misao o melodiji u snu, gotovo, već sam je zaboravio. :)

Brzo delaj, kakav sporet i kafa :no:

comment_2022907
Nosio si 2 limenke piva.

Jedno za Sisusa, a drugo za Night's Blood da da Sisusu. :) :)

Nosio si i stomakliju za mene, al' ja sam te sreo usput. :)

ne, usput sam sreo HEFESTA kome sam rekao da je Gama Ray sranje i da mu lepo stoji roze duks :)

Edited by april ethereal

comment_2022966
Sad sam se setio. Sanjao sam da mi se raspao dobos.

jbt koji koshmar :uhoh:

ja sam kao sanjao zuraj od pre par dana,ali neshto kratko i nepovezano,neposredno pred budjenje...ponovo potvrdjujem sanjanje samo kad je pun mesec,pre ovoga nisam nishta od proshlog punog meseca.

comment_2023158

a ja sam preksinoc sanjao da je jedan ozloglaseni moderator sa RMF-a postao mod na black metalu. odmah je pinovao par hriscanskih bm grupa, pobrisao sve teme religioznih bm bendova i banovao nas nekoliko poklonika djavola. rekao je da bi banovao i samog satanu, al mu skriven ip broj.. i srece moje kad sam se probudio i ulogovao na jumetal... e da, i gojko se bio konvertovao u hriscanstvo i zamjenio lunara na mjestu moda.

Edited by morbid god

comment_2023180

Družim se sa Jack Nicholsonom, i on mi nudi da mi odglumi nešto uživo. Kažem ja: 'Aj Shining!' I onda mi se on ostatak sna pravda kako je ostario i kako ne može više to da izvuče... :confused:

comment_2023270
a ja sam preksinoc sanjao da je jedan ozloglaseni moderator sa RMF-a postao mod na black metalu. odmah je pinovao par hriscanskih bm grupa, pobrisao sve teme religioznih bm bendova i banovao nas nekoliko poklonika djavola. rekao je da bi banovao i samog satanu, al mu skriven ip broj.. i srece moje kad sam se probudio i ulogovao na jumetal... e da, i gojko se bio konvertovao u hriscanstvo i zamjenio lunara na mjestu moda.

:) :) :)

ja sam cesto imao nocne more sanjajuci bm forum...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.