Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

64 members have voted

1. 1. Najbolja stvar sa The New Order?

• Eerie Inhabitants
    • The New Order
    • Trial By Fire
    • Into The Pit
    • Hypnosis
    • Disciples Of The Watch
    • The Preacher
    • Nobody's Fault
    • A Day Of Reckoning
    • Musical Death (A Dirge)

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 4.2k
  • Views 307.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• perzekjušn menijak
    perzekjušn menijak

Slažem se ali se mora reći da je i tvoj post standardno generički.

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

• Demon Seed
    Demon Seed

Nije ih Frubi zajebao, zajebali ste ih vi koji niste dosli, a Frubi je samo bio nerealno optimistican dok je organizovao to.

• 2 weeks later...
comment_2928254

Na prvo slušanje sasvim solidna stvar, ima svega na njoj, malo death loženja, malo melodije, ritam zapravo najviše podseća na More Than Meet the Eyes! Ni ja ne razumem gde čujete metalkore, ako se odnosi na melodične delove, oni su ih odavno patentirali!

Biće ovo sigurno dobar album, u rangu poslednja dva, ništa mnogo bolje ili lošije!

Zapravo ovaj početni rif je kopija The Persecuted Won't Forget rifa :mhihi:

comment_2928255

Ako ćemo realno Testament je privatno preduzeće Erika i Bilija, koje zapošljava još trojicu svirače, te pretpostavljam još neki broj menadžera, roudija i tonaca.

Malo je čudno da Bili izlazi u javnost sa svojim nezadovoljstvom, ipak je on jedna od glava firme, ali izgleda da se Erik više pita oko pravljenja albuma.

Činjenica da je Erik sve sam radio ne obećava, ali mislim da realno i njih zabole, a i većinu fanova.

Ova nova pesma ne obećava da će album biti iznad suvog proseka, ali ionako će malo ko ići na koncerte zbog novih pesama.

Ako se setimo nekih ranijih izjava, te toga kako je Christian otišao, jasno je da će ova postava trajati dok budu mogli da plaćaju preostalu trojicu, a da njima ostaje ponajviše.

Slušao sam live sa Wackena i definitivno zvuk Hoglanovog doboša jako kvari ceo sound, a to traje otkad je on u bendu.

Žao mi je što ne sviraju više pesme iz perioda Souls Of Black-The Ritual-Low, nego su se uhvatili za The Gathering.

Meni je taj album bio znak da su oni kao kreativan bend završili i da kreće recikliranje samih sebe.

Ne kažem da je loš :)

comment_2928257

Bernarde uglavnom se slažem sa tobom, ali opet ja ovaj bend izuzetno cenim, jer za razliku od većine bendova, medju kojima su i tvoja dva omiljena, nikada nisu izdali toliko loš album koji je ispod svakog proseka! Možda si malo grub kad kažeš prosečan album, jer zaista mislim da su gotovi svi njihovi albumi dovoljno kreativni i kvalitetni, te ne zaslužuju baš takav epitet! Ok ne kažem ja da su im svi albumi vrhunski, ali su svakako iznad nekog proseka i barem drže pažnju nekoliko meseci nakon izlaska, a bogami kada pustim te albume i posle izvesnog vremena, uopšte mi ne zvuče loše ili kao totalni krš, za razliku od "novijih" Met-Slay-Sep albuma, koje čovek ne poželi u životu više da pusti, ili se pita, dodjavola, šta im je ovo trebalo!