August 15Aug 15 comment_3117057 Meni bogami dobra, jede za doručak većinu svega novijeg pod thrash kišobranom. Jedino što je vokal vrlo generičan, al tu nisam ni očekivao neka čuda.
August 15Aug 15 comment_3117078 Čekao Coroner a Coronera nigde.Podseća me na mnoge dosadne thrash metal bendove koji se pojaviše poslednjih 20+ godina.Čuješ pesmu i ništa.
August 16Aug 16 comment_3117115 Baš prosek pesma, nije njesra, ali ipak posle toliko godina od jednog od najoriginalnijih thrash bendova se očekivalo nešto daleko interesantnije
August 17Aug 17 comment_3117136 Nije neka pesma, ali album godine svakako sledi...Za album decenije bili bismo suviše pretenciozni...
August 22Aug 22 comment_3117317 da su bolji glavni rif i tema bila bi dobra stvar. nije preterano daleko.
Saturday at 10:12 PM2 days comment_3117947 haha curnuo novi https://metalarea.org/forum/index.php?showtopic=419777
Sunday at 02:17 PM1 day comment_3117963 Obavezno, poštuju se stariji radovi, toliko su zaslužili.Pojavio se i torent na Metal Tracker-u, ali ne vidim opciju da ga učitam s telefona.Ko ima nalog tamo, evo linka:https://en.metal-tracker.com/torrents/362611.html#null
Sunday at 03:10 PM1 day comment_3117965 zapravo nije loš uopšte, čuje se da su to oni, samo je produkcija lečka pregruvannajviše me asocira na Grin
Sunday at 03:48 PM1 day comment_3117966 Njaaah.. poslušao do pola, tipičan eksperimentalni 90s smor album.. Ok može i tu da se nadje par zanimljivih momenata i svidja mi se kako bass zvuči, ali opet daleko ispod očekivanja.. još će onaj novi DA da ispadne boji album, barem vuče na olsdkul zvuk..
Yesterday at 10:56 AM1 day comment_3117986 Meni vala na jedno uvo uslo na drugo izaslo..Jeste da je vecinom groove, ali je onaj neki nezanimljiv groove kao lamb of god i slicno, trivium i sta znam, nije da slusam to. Nije toliko lose naravno, ali opet nista spec. Daleko je ovo od Grina, on je bio progresivan. Ovo je nazadno..
15 hours ago15 hr comment_3118012 Па јел сам ја говорио да су они пенис од бенда?! Крштен албум нису снимили за онолке године, па ће сад да га сниме. Сем оног grin. Тај је до јаја албум. Све остало тешко срање укључујући и овај нови, наравно. Edited 15 hours ago15 hr by Сале
13 hours ago13 hr comment_3118018 2 hours ago, Сале said:Па јел сам ја говорио да су они пенис од бенда?! Крштен албум нису снимили за онолке године, па ће сад да га сниме. Сем оног grin. Тај је до јаја албум. Све остало тешко срање укључујући и овај нови, наравно.Pa ako ti Grin jedini dobar šta ti onda fali na novom, bukvalno na njega najviše liči..jesi ti siguran da nisi slušao neki drugi bend?
8 hours ago8 hr comment_3118019 Пре пар година сам био са једном маторком из Борче. После ње сам схватио да неке рибе подсећају на њу али се ни једна не јебе добро као она 😁.5 hours ago, kuruz said:šta pričaš hahaНикад нисам могао да сварим тај бенд и вазда ми био бљутав и празан иако се сви ложе на њих. Исто ко меконг делта, рецимо.
4 hours ago4 hr comment_3118026 bas dobar plot tvist da ti se jedino Grin svidja od njih, ovo ne bi mogao ni m night shyamalan da napise
2 hours ago2 hr comment_3118031 Исти случај и са forbidden -distortion. Јес да је тотално другачији од прва 2 и да сви пљују тај албум а мени је рецимо супер. Чак сам хтео и диск да купим ал је доста скуп јбг. Edited 1 hour ago1 hr by Сале
1 hour ago1 hr comment_3118034 Distortion i, naročito, Green su odlični abumi. Svakako ih daleko više slušam neko prva dva.On topic.Jednom preslušao novi Coroner i daleko bolji utisak nego posle onog spota Renewal.Videćemo dalje kako će da legne.
1 hour ago1 hr comment_3118039 То брате персекјушн менијаче . Коначно да ме неко подржи у љубави према правој и квалитетној музици 😁