Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1691472

Pogledajte:

Black Christmas (ekstra old school triller horor, mada mislim da je 2006 pravljen trash rimejk,izbegnite ako možete)

1408 - sa Džon Kjuzakom i Semjuelom L. Džeksonom, jedan od boljih horora od prosle godine

White Noise- Majkl Kiton,dojajično

Satan's Blood, opasan horor iz 1977. toplo preporučujem.

Cannibal Holocaust-1980-zabranjen u 14 zemalja, reditelj je neko vreme proveo u zatvoru. Gleda se jednom u životu. Samo ako ste psihički dovoljno jaki za ovo, ali iskreno, film će vas ubiti u pojam u svakom pogledu...Hostel je za ovo dno.

za neke infoe, obratite se imdb-u...ali nećete zažaliti ako ih nekako pogledate. bar ja nisam (ako izuzmem Cannibal Holocaust-nije svejedno). :D

Edited by Vlladimir

• Replies 2.2k
  • Views 215.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Preporucujem kultni sleser "Sakacenje Bavaraca",totalni pokolj,krvi na sve strane,11 ljudi je masakrirano tokom 90 minuta koliko traje film.Spanski film,rezirao ga Serhio Ramos.Overi.

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

dobro, ali to su ipak horori, jbg taj žanr je sirotinja sam po sebi   realno horora klasika ima 10-20 u vrh glave, sve ostalo je loše ostarilo, ili služi za neko kult drkanje, ili nikad nije ni valj

• Grob Bez Dna
    Grob Bez Dna

edukuj se, gledaj argenta i fulcia, jebo ostale. od amera samo craven.

comment_1694220

Attack of the Killer Refridgerator

IMDB

Attack of the Killer Refrigerator (1990)
http://rapidshare.com/files/122402494/Attack.of.the.Killer.Refrigerator_www.horrorflix.ws.part1.rar
http://rapidshare.com/files/122395873/Attack.of.the.Killer.Refrigerator_www.horrorflix.ws.part2.rar

Valjao sam se po podu od smeha, i mislim da bi efekat bio jos jaci da sam koristio neke blaze narkotike. :rolleyes:

comment_1700933

The Deaths Of Ian Stone

Deaths_of_ian_stonemp.jpg

IMDB

Deaths tells the story of an all-American guy who is murdered each day by horrifying pursuers, only to wake up in slightly different lives to experience the terror of being murdered again.

Film pocinje sa solidnom idejom, da lik kako pogine radja se u drugom zivotu i okruzenju, naravno ponovo kao on, sa slicnim karakterima koji poznaje, i sve to traje negde do polovine filma, kada se pretvara u teski shitfest ala Underworld...

Samo nemojte da citate nista o filmu na wikipediji ili komentare i opise na imdb da vam se ne pokvari taj pocetni uzitak jer onda je film negledljiv totalno... barem meni...

comment_1701387

Malopre sam gledao film "Tama" (Darkness, 2002)...Jebem ti malu decu i kucu i tamu znaci strasno :)

41690RBZAWL._SX220_.jpg

obavezno preporucujem da se odgleda. Ima za 99 dinara da se kupi u nekom supermarketu :)

Sav sam se najezio...

comment_1701424
Malopre sam gledao film "Tama" (Darkness, 2002)...Jebem ti malu decu i kucu i tamu znaci strasno :)

41690RBZAWL._SX220_.jpg

obavezno preporucujem da se odgleda. Ima za 99 dinara da se kupi u nekom supermarketu :)

Sav sam se najezio...

ovo je tipićan produkt novog amerićkog horora...smešno i providnije da ne mere biti.pola filma sa zevo...jebeš ti horor,kad se nijedared ne trgnes iz stolice.crno beli amerićki psio je za ovo vrh vrhova.pa i ono,al to nije horor,kad onaj juri ljude sa motornom testerom po vrbaku,stari film,davno sam ga gledo,nesecam se imena.ali neki veliki,izgleda ko mesar,i samo trći smotornom testerom.to je mene bila jeza.jedino što mu nikad nije nestajalo goriva,to me ćudilo,sobzirom da je stalno radila.

comment_1701483

A da, Bride of Chucky i sl :D Gledala sam jedan od njih jer se pojavljivao neki goticar ciju sliku sam nasla tipa pre 7 god i kao ajde da pogledam kad ono neki peder najgori, vidim skoro je i pol promenio :)

Nije los film ako ga gledas kao totalnu razbibrigu. Nema ni H od horor zanra.

• Author
comment_1702383

Moraću i ja da ga odgledam.

Poslednje koje sam gledao nisu baš neki horori al' jbg, kad nisam nabavio bolje- 30 Days of Night, Hills Have Eyes 1, 2, Wrong Turn 2, House of Wax (iz 1953e :) ), 1408, One Missing Call (smešan film..) i Land of the Dead. Zombi filmovi svih vrsta mi odgovaraju :twisted:

comment_1703041

I meni je dobro legao Diary of the dead, najviše zbog fore sa kamerom(kao i Cloverfield), mada mi je 28 weeks later za nijansu bolji.

Moje preporuke su Mist i Untraceable(ako se može reći da je horor). Solidni su mi 30 days of night, Saw 4, Hostel2. Dok su mi za izbegavanje One missed call i 1408(koji se vidim mnogima dopada).

Pogledaću taj Rec, kad ste ga već nahvalili.