March 9Mar 9 comment_3122654 dobro tu možda i mogu da se složim, Amadeus ima veličanstvene hitove Report
3 hours ago3 hr comment_3122826 Popunjavale se rupe u gradskom budžetu AtinePanorama jedin sa koncerta. Ovaj Idmon's Aegis jedino poklon od Grka, ne poznavam bend Report
2 hours ago2 hr comment_3122829 Ipak uze taj Unto Others koji si kritikovao ako se ne varam, u što konzumerizam Report
2 hours ago2 hr comment_3122832 Setio sam tad u trenutku koncerta i kako mi bilo kul, a ništa nisam kupio, pa rekao 'ajde, i prihvatljiva cena bila Sa konzumerske strane, svakako bolje to nego da sam uzeo dva Hajnekena. Report
1 hour ago1 hr comment_3122839 i ja sam uzeo poslednji Blood Incantation jer je bio 6 eura, taman koliko i vredi.ubica od festival haula svakako. nakon Solitude-a i WHW ove godine, nadam se da cu sledece Memory Garden uspeti negde da uhvatim pre nego sto se raspadnu. Edited 1 hour ago1 hr by azal Report
32 minutes ago32 min comment_3122845 Meni svirao MG na 5km od stana 2022., ali se preklapalo sa Vektorom, tako da 🤷♂️ Report