Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 17.9k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ili je trol ili je nevin. Nema trece. Pre bih rekao da je nevin.     Dok si ti recimo klasicni profil coveka koji ne slusa metaliku 2016. i misli da su smece.   Nosis kacket, 90% fejsbuk statusa

• Mjetal.

• Mena13Suvari
    Mena13Suvari

Металика је бенд са најгорим фановима на свету. Гледам овај нови спот, слушам нову песму и буквално ми их је жао. Звуче исто као на прва три албума, набацани генерички рифови, Кирк врти solo 101, али

comment_3081561
12 minutes ago, Srbin Hamza said:

pa šta postiže s tim, preglede?

Uloži novac sa Žejmsom Hetfildom u kritpovalute preko linka koji se pojavi ispod kad se pusti klip, pa nam kaži da li su postigli preglede ili kako 😄

Jbt ladno ni nema opcija za finansijski scam kad ga reportuješ. Zato ima 7 opcija za različite vrste butthurtedness-a.

comment_3081564

Sa ovom kombinacijom žute i crne mi deluju k'o Stryper, ne kapiram omot i naziv albuma, šta su hteli da kažu s tim? Pesma je onako, lepo je da su konačno izbacili nešto novo, jeste thrash i sve to, ali nekako mnogo vedrija atmosfera, mnogo je nešto happy-go-lucky. Slažem se da deluje više kao bendovi iz NWOBHM koji su inspirisali bend nego kao neki prepoznatljivi zvuk benda. Vokali su kod Hetfilda ovde sjajni, pogotovo refren, ali ako on ovo bude mogao da izvede uživo, skidam kapu.

comment_3081566
2 hours ago, Demon Seed said:

Uloži novac sa Žejmsom Hetfildom u kritpovalute preko linka koji se pojavi ispod kad se pusti klip

pa koji Srbin klikće ispod na link, nisam ga ni video

čuo sam Larsa kako je bend uživao dok sažima emocije u studiju, da su radili kao braća i sestre, kao prava porodicase mazili i pazili, ispovraćao se i otišo da slušam Stoju

comment_3081602

ovoj novoj pesmi kao pesmi ne mogu da zamerim ništa sa tehničke strane, ali me baš nešto zamara taj njihov retro KEA fazon koji ih vozi ovih godina

kapiram da ima tu i do poslovne strane naravno, jer znaju da mnoštvo ljudi hoće to da čuje + su im ove Stranger Things forice i taj opšti 80s preporod u pop kulturi dale dodatni gas, ali mi je ovo baš nekako "lowest hanging fruit" za njih posle onako raznovrsne diskografije, ovi prosti rifići, pevanje, prsluci sa prišivačima...

ali mislim neka uzmu te pare, verujem da se sad cela nova masa klinaca izložila, samo ja maštam o nečemu drugom 😄

Spoiler

više Load-a naravno 😄  možda kad 90e postanu retro kao 80e danas :haha: