Joda Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 Apsolutno nemam nikakva ocekivanja. Ovo sto Haris pise 4 pesme od 9+ minuta je verovatno da bi doskocio Dikinsonu za Empire of the Clouds a i da ga zdrka sto mu ne da da izbaci solo album. О umetnini na naslovnici necu ni da pocinjem. A ni o nazivu. Jebo ih japan da ih jebo japan. Sta je sledece? Sikenharamicudai Ajron Mejdeno anime he mango. Mislim stvarno vidla zaba da se konj potkiva. I da nazivi pesama, Stratego? Sta sedeli u podrumu i igrali drustvene igre za vreme karantina? Days of Future Past, poceli da citaju stripove (ne secam se ko se izlozio onako masterski da je sa proslog albuma ona If Eternity should fail o Doktor Strejndzu pa jebo mater)? I da ne nabrajam dalje vec mi je pritisak skocio. I usput nalozili nas ovoliko sa Baltazarovom Gozbom i taman se ponadas bice neki do jaja filozofski konceptualni album sa osvrtima na religiju i ta sranja kako umeju kad ono jok! Kita u buljsona! I to onako do jaja. I nemam pojma ko im radi produkciju al ako ceo album zvuci kao ovaj singl bice krvavo. Inace ja sam dobro hvala na pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiroslavXO Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 Управо преслушах пар пута за редом нову ствар, скоро па никакве емоције 😐 код мене осим што најавише нови албум. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 (edited) 23 hours ago, azal said: pa seti se starijih Mejden albuma, imas Eddie-a i oko njega milion detalja, mozes omot pola sata da studiras Doduše ovaj bar ima kantu Just for the record, meni su krš svi Maiden omoti nakon Prayer, sa izuzetkom BNW. Dance of Death najgori ubedljivo. Edited July 20, 2021 by Angelystor Spelling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 Just because you shot Jesse James, don't make you Jesse James! Maiden je najveci, ccpk! Cujem neki treseri kupaju se slabo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Meni inače sasvim solidna ova nova pesma. Nisam neki trooper nit mi Mejdeni znače mnogo u životu al eto da prijavim. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 14 hours ago, Angelystor said: Dance of Death najgori ubedljivo. jedna od jačih priča iza omota Quote The computer-generated cover art was provided by David Patchett, who asked for his name to be removed from the album's credits after the band decided to use an unfinished version, which was received negatively. Dickinson later called the cover "embarrassing". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Poznavao to, pogotovo gre'ota što je Patchett u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Meni i ovo super.. Imaju jos dve na kanalu.. Ahaha ovo je neki bend Icon of sin i pevac zvuci ko Dickinson, nije losa pesma doduse.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 1 hour ago, madball said: Ste normalni? Ovo fejk neki.. ne zvuče mejdeni (baš) ovako budjavo.. Aha pa evo Vo već postavio.. ma idi bre htede srčka da mi stane.. idi upm ko da slušam Stradočmarijus neki s Bruceovim vokalom.. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Sta fali Stratovariusu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Radio Sarajevo, da li se ćujemo? Ćujemo se, vraga mu jebem, evo grokće po Grbavici ne-pr-eki-dno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 34 minutes ago, HUMAN said: Ste normalni? Ovo fejk neki.. ne zvuče mejdeni (baš) ovako budjavo.. Aha pa evo Vo već postavio.. ma idi bre htede srčka da mi stane.. idi upm ko da slušam Stradočmarijus neki s Bruceovim vokalom.. ovo nema sanse da je Maiden najvise zbog toga sto ovaj lik zvuci kao mladi Dickinson a ne ovaj trneutni sto zvuci namuceno sve vreme dok pokusava visoko da peva 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madball Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Bila mi interesantna kombinacija Maiden sreli Helloween sa čudnom produkcijom, još pomislio da je zvanični kanal... U svakom slučaju, izvinjavam se za lažnu uzbunu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Mucka provokacija! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted July 24, 2021 Report Share Posted July 24, 2021 On 7/21/2021 at 4:02 PM, Kumodraski Vo said: Sta fali Stratovariusu.. So jes jes, Staropramen golo govno. Mada onaj bend Stratovarius je solidan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 24, 2021 Report Share Posted July 24, 2021 Ok je i staropramen kad je na akciji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 24, 2021 Report Share Posted July 24, 2021 sad nešto gledam, dobre su im bile ove proto-Cannibal Corpse fotke 5 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 24, 2021 Report Share Posted July 24, 2021 On 7/20/2021 at 9:25 PM, Divlji Tigar said: Ovo što je ovaj lik na brzinu sklepao ima više potencijala od nove pjesme. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 On 7/20/2021 at 5:58 PM, Joda said: I usput nalozili nas ovoliko sa Baltazarovom Gozbom i taman se ponadas bice neki do jaja filozofski konceptualni album sa osvrtima na religiju i ta sranja kako umeju kad ono jok! Newsflash: nikad nisu ni umeli, nikad tu nije bilo nekih ozbiljnih osvrta, Brus pročita knjigu za ispit, onda napiše sažetak 3-4 strofe i refren, stavi ime knjige za naslov pesme i teraj. Zato je to uspešno kod publike, da ne moraš da se zapravo unosiš mnogo da bi skontao "aha ovo je po knjizi". Na nivou imerzija u te filozofske i religijske dubine kao u F1 sličicu dok žvaćeš Kent žvaku. Ali zato i glupo biti nadrkan oko Edi samuraja kad je poznato koliko lagano pristupaju tematici svaki put. Ozbiljnije si ti to shvatio od njih. Napred Mejden, pustiću jednom kao i sve albume koji su izašli posle Dance of Death 😄 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 2 hours ago, Demon Seed said: Newsflash: nikad nisu ni umeli, nikad tu nije bilo nekih ozbiljnih osvrta, Brus pročita knjigu za ispit, onda napiše sažetak 3-4 strofe i refren, stavi ime knjige za naslov pesme i teraj. Zato je to uspešno kod publike, da ne moraš da se zapravo unosiš mnogo da bi skontao "aha ovo je po knjizi". Na nivou imerzija u te filozofske i religijske dubine kao u F1 sličicu dok žvaćeš Kent žvaku. ne bih se slozio uopste 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 sve činjenice 1 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 (edited) A dobro ajd' preterao sam malo za Kent žvaku ali meni su te sličice bile fenomenalan doživljaj kad sam bio na razvojnom nivou fana Mejdena... Probao sam da ublažim ali jbg Hoću da kažem - svakako treba dosta rada, tj. mašte da uloži i slušalac da bi se uživeo u tematiku... što je i lepo... Edited July 25, 2021 by Demon Seed 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 Mene više zanima koji bi metal bendovi po tvom mišljenju mogli da budu parametar za ozbiljno pristupanje religijskim ili filozofskim temama. Naravno da ih ima, ali radoznao sam da napravim poređenje ako sam upoznat sa bendom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts