Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 296k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

• 2 weeks later...
comment_2978338

veći je on retard što je najbolje doba gejminga propustio jer se tripovao da je pc i panzer general nešto najbolje što postoji.

zlatno doba je do 2001. cirka

to nije propustio

:P

kuzma je bio bolji dok je svoju fašistoidnu narav usmeravao na jasnu, činjejnicama potkrepljenu PC supermaciju u odnosu na konzolašku seljanu,

sada je prerastao u putinovskog fanatika :haha:

comment_2978366

on ne misli na prokažene ekstremne opcije

one su meni čak i bolje (makar iskrenije) od "sjw pokreta" koji svoje totalitarne i revizionističke tendencije podmuklo maskira.

Praktično je postalo nemoguće praviti autentičnu igru smeštenu na teritoriji Evrope u srednjem veku ili ranom modernom dobu, a da vam takvi klovnovi ne skoče na vrat.

Čuj žene potlačene u srednjem veku (Crusader Kings) ili nema crnaca u srednjevekovnoj Bohemiji.

• 2 months later...
comment_2985097

Једно питање за компјутерске зналце.

Шта је SANDBOX SITE??

Кад се улогујем на мој пејпал налог избаци ми обавештење да морам да апдејтујем претраживач до 30. јуна јер у супротном нећу моћи да користим пејпал на компу. Онда ми даје инструкције како да проверим да ли је апдејтован и даје ми линк за sandbox site и каже да,уколико се учита страница онда не треба да се ништа апдејтује а ако не,онда треба. Кад кликнем на то он ме поново убацује у пејпал сајт па ја сад не знам да ли је то исправно или треба да ми се учита нека друга страница јер ми је фајерфокс већ апдејтован.

comment_2985143

Одабрао сам ово прво,нешто је учитало и то је то. Јел то све ил има још нешто? Мада је "проблем" остао а притом користим фајерфокс а не хром. Извињавам се али сам везара за све то везано са комповима па морам да питам за сваки корак и сваку глупост.

• 1 month later...
comment_2989969

https://youtubedownloader.com/downloaded/

meni ovaj radi perfektno

nekim ljudima su antivirusi reagovali, ali kod mene Kaspersky i Malwarebytres nemaju nikakav problem s ovim programčićem

i da preporučim jedan sitan, ali meni jako koristan

Audio Switcher

https://audioswit.ch/er

za lagano prebacivanje između output uređaja, a mislim da i za input radi na isti način, samo me mrzi da gledam sad

podese se uređaji na hotkeys i milina

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.