Jump to content

Recommended Posts

• 5 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Dobra bila svirka sinoć, dobri su uživo skroz. Kaže ovaj Ashmedi da je tehnički još uvek u kućnom pritvoru, samo su ga pustili da odsvira par koncerata da ima para da plati advokata :haha:

Nije bilo puno ljudi, malo smorena masa... a i ja sam stajao iza penzionerski. Uhvatio sam posle trzalicu na Nileu od Sandersa sasvim slučajno, a već sam uhvatio prošli put u Bg-u 2011. isto od njega samo ni ne znam gde mi je :haha: Doduše ova je drugačija.

• 5 years later...
  • 3 years later...
Posted

Ау јбт која циганија. Ово никад и нигде нисам чуо да неки бенд директно мољака фанове да им финансирају нови албум. Волим музику коју праве али ово је јадно да јадније не може бити.  Да није назначено о коме се ради, вероватно бих помислио да су неки почетнички демо бенд.

Posted
21 minutes ago, Сале said:

Ау јбт која циганија. Ово никад и нигде нисам чуо да неки бенд директно мољака фанове да им финансирају нови албум. Волим музику коју праве али ово је јадно да јадније не може бити.  Да није назначено о коме се ради, вероватно бих помислио да су неки почетнички демо бенд.

https://www.kickstarter.com/projects/unation/help-fund-a-new-obituary-album

^ Da imam platio bi im duplo da ne snimaju ništa :haha:

Posted
On 6/4/2025 at 2:47 PM, Talvi said:

izgleda da nisi fan benda Wintersun

Искрено, нисам.

А ово је сад као неки тренд колко видим. Тај обитари реално и не треба ништа више да снима. Задњи је тешко срање а и онај пре њега није ништа бољи. Ако фанови треба да ти финансирају албум онда боље да батале музику и копају канале невезано дал су мелекеш ил неки други бенд.

Posted
18 hours ago, Сале said:

Тај обитари реално и не треба ништа више да снима. Задњи је тешко срање а и онај пре њега није ништа бољи. Ако фанови треба да ти финансирају албум онда боље да батале музику и копају канале невезано дал су мелекеш ил неки други бенд.

Da da javi im da bolje da kopaju kanale. I Toma Angelripper bolje da se vrati u rudnik nego da se mlati po festivalima..

Posted
On 6/8/2025 at 3:18 PM, HUMAN said:

Da da javi im da bolje da kopaju kanale. I Toma Angelripper bolje da se vrati u rudnik nego da se mlati po festivalima..

Обитари би могли да засучу рукаве у неком каналу пошто пошто им је музика постала срање. Тома не мора јер још увек прави добре песме.