Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Izbori 2023. 35 members have voted

1. 1. Parlamentarni izbori:

• SNS - Aleksandar Vučić
      2
    • SPS - Ivica Dačić
      0
    • SRS - Vojislav Šešelj
      0
    • Nacionalno okupljanje - Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski
      0
    • NADA Za Srbiju (NDSS) - Miloš Jovanović
      3
    • Savez Vojvođanskih Mađara
      0
    • Srbija Protiv Nasilja - Miroslav Aleksić, Marinika Tepić
      13
    • Ujedinjeni za Pravdu - Usame Zukorlić
      0
    • SDA - Sulejman Ugljanin
      2
    • Koalicija za Mir i Toleranciju (manjine)
      0
    • Narodna Stranka - Vuk Jeremić
      0
    • Dobro Jutro Srbijo - Saša Radulović, Boris Tadić
      1
    • Mi glas iz naroda - Branimir Nestorović
      1
    • Srbija na zapadu - Da se struka pita - Zoran Vuletić, Vladimir Kovačević
      0
    • Mora Drugačije - Čedomir Jovanović
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 15.1k
  • Views 516.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Demon Seed
    Demon Seed

Ja ga gledao kod Ivana Ivanovića entuzijastično, volim da ispratim naše vozače, al' sam video da je žestok balvan u pitanju     Udri breee   hešteg ne mogu sve da nas otpuste     Čuo sam juče

• johnnyzzz
    johnnyzzz

comment_3007432

Ne verujem. 

Prvih dana je imao boost u stranci kada je izabran, a posle je krenuo pad, koji će biti sve jači i jači. 

Mnogo psuje, al' nije problem to što psuje, nego što veštački i folirantski to radi. To ljudi osećaju. Mnoge nežne drugosrbijance će odbiti od sebe. 

Mislim da trenutno treba da bude srećan ako ima 3%, a kad mu napukuju još štošta, i kad im on svesrdno pomogne u tome, imaće 0,001% (i to će se desiti vrlo brzo). 

Živi bili, pa videli. :)

comment_3007448

A to se desilo sa SerGejom. Znao sam ja da će me YuM informisati, šteta što nas je tako malo ostalo, jer smo govna. :)
Vidim neka moja školska drugarka okačila Tašaninu fotku ono kad ga je častila govnima, sa komentarom "sve si bila u pravu". A znam koja je helsinška borulja za ljucka prava, pa sam morao da proverim šta su ga natovarili govnima.
Stvarno mi nije jasno šta mu je to trebalo, ali cenim što se iole loži, mada je ispušio već u startu.
Ono što mi zaista nije jasno što je skoro svima tako dobro, pa nemaju rašta da se bune.

comment_3007678
On 3/12/2019 at 5:17 PM, Srbin Hamza said:

Hašim Tači borac za slobodu :haha:

ovo je čak previše šiptarski i za mene

Kad mogu Srbima borci za slobodu da budu Ratko, Šešeljuga, Arkan, Milan Lukić.... što ne bi i Albancima bili Hašim i Ramuš. Jes da je šverc droge gori od šverca oružja, cigara i bele tehnike, al' nećemo da sitničarimo.

Ne mogu da kažem da mi je drago što su Albanci osuđeni na OVK ekipu, Hrvati na HDZ i Ujake, Bosanci na Alijine naslednike, Crnogorci na Milogorce, ali šta su sejali to su i poženjli. Već 20-30 godina im se ovi useravaju u život, Srba nema ni od korova, a oni i dalje o Srbima. Nije mi drago, jer se i nama crveno-crna koalicija userava u život već 30 godina, a mi i dalje o Hrvatima, Bosancima, Albancima, komunistima, Amerima, Vatikanu i judeo-masonskoj zaveri. I naravno, uzdamo se u "braću" Ruse i  radujemo se "raspadu" EU, kao da će nas to izvući iz govana, a ne posrati još više.

Neverovatno je koliko ljudi nemaju predstavu o dešavanjima oko njih. I to je tako od Aljaske do Australije, što kaže Momčilo, nije rezervisano za ove prostore.

comment_3007685
50 minutes ago, Dead Man Drinking said:

Jes da je šverc droge i ljudskih organa gori od šverca oružja, cigara i bele tehnike, al' nećemo da sitničarimo.

zaboravio si da dodaš najbitniju stvar, pa sam ja to uradio umesto tebe

comment_3007695

da nisi dodao organe stvarno bih se zapitao o čemu ovaj, otkad je droga gora od oružja? :haha:

pošten Šiptar bi ipak naglasio da je manje organa prodato nego što su Srbi pobili u Srebrenici

i generalno vas ne kapiram, realno gledano, Milogorci bolje žive danas nego kad su bili pod Beogradom

a isto važi i za Hrvate, brutalno profitirali likovi od odvajanja

svako ko se odvoji od Beograda dobije neku satisfakciju

dok to Srbi ne skontaju Vučić će im biti etalon

comment_3007709
2 hours ago, Srbin Hamza said:

da nisi dodao organe stvarno bih se zapitao o čemu ovaj, otkad je droga gora od oružja? :haha:

pošten Šiptar bi ipak naglasio da je manje organa prodato nego što su Srbi pobili u Srebrenici

i generalno vas ne kapiram, realno gledano, Milogorci bolje žive danas nego kad su bili pod Beogradom

a isto važi i za Hrvate, brutalno profitirali likovi od odvajanja

svako ko se odvoji od Beograda dobije neku satisfakciju

dok to Srbi ne skontaju Vučić će im biti etalon

Pa i mi živimo bolje nego pod Slobom, ali to nije neka uteha. Da su/smo imali malo pameti i bolje birali, danas bi mogli da budu/budemo kao npr. Češka ili Estonija, a ne ovakvi jadnici kao što smo sad. Usotalom, da je Ujacima Beograd bio problem, ne bi Slavonija i Dalmacija bile prazne, a Irska i Nemačka pune domoljuba

comment_3007717

i Amerika je puna Nemaca i Engleza, pa? Će se pravimo da samo odlaze ljudi iz ex-yu republika, ono Španci nigde ne idu? To nema nikakve veze s Hrvatskom no sa kapitalizmom.

I dalje ostaje fakat koji mešaš poređenjem sa Slobom. Hrvati, Slovenci i Crnogorci žive bolje sada nego osamdesetih. Samo Srbi žive lošije nego osamdesetih.

Uostalom, evropski fenomen je tzv "new poor". Od 7,6 milijardi ljudi na planeti, 7 živi gore od Srba.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.