Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 261.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Хефесте пуши га.

• Vic Rattlehead
    Vic Rattlehead

DIPLOMIR'O

• I tako, ne studiram vise nista Zavrsen master ove nedelje.   Koja jebena sreca. Dosta lomatanja sa egoima i propalim mozgovima, uskladjivanja termina i rokova, iscekivanja odgovora i ostalih glupos

comment_2450879

Duša - termin religijski, filozofski, a poznat i često upotrebljavan u svakodnevnom govoru, koji se odnosi, generalno rečeno, na pojedinca, ljudsku osobu i koji ne mora, bukvalno, da označava verovanje u nematerijalni svet i ljudsku egzistenciju van fizičke ravni.

Moram se sa tobom napiti jednom.

comment_2450895

Duša - termin religijski, filozofski, a poznat i često upotrebljavan u svakodnevnom govoru, koji se odnosi, generalno rečeno, na pojedinca, ljudsku osobu i koji ne mora, bukvalno, da označava verovanje u nematerijalni svet i ljudsku egzistenciju van fizičke ravni.

Ma bre moja zajebancija je bila o tome da poslanici nemaju dusu, otkud u skupstini dusa. :D

comment_2450918

Novi zakon o obrazovanju predviđa da roditelji mogu sami da organizuju nastavu kod kuće, s tim što deca polažu ispite na kraju godine

Ukoliko đaci koji se školuju kod kuće dvaput padnu ispit, vraćaju se u učionice.

On predviđa da roditelji mogu sami, kod kuće, da organizuju nastavu za svoju decu, bez obaveze da ona idu u školu.

Prema ovom modelu, jedinu proveru znanja deca bi trebalo da imaju na kraju godine, polažući ispite u školi. Pa ako dva puta budu neuspešna, morala bi da se vrate u redovan sistem.

Znam da će biti protivnika ovoga, ali smatram da je odilčna stvar, to ionako odavno postoji u drugim zemljama.

comment_2450929

Pa ako uzmemo da kad ucenici predju na vanredno zavrsavanje srednje skole, samo tako se provlace na polaganju, a da nista ili skoro nista ne nauce, posebno u manjim mestima, ja mislim da ce to samo jos vise da smanji kvalitet obrazovanja...

comment_2450935

Znam da će biti protivnika ovoga, ali smatram da je odilčna stvar, to ionako odavno postoji u drugim zemljama.

Treba deca d'idu u školu, da se nauče međ' ljude, da se družu, pušu, volu, pušu i je8u...

comment_2451322

misljenja sam da je on pijan kad ne pije...

Tako nešto. Intoksikacija svesti dionizijskim vinom, orgijatično gubljenje individualnosti i predavanje apsolutu, razbuktani polet uma apolonskom bakljom, odinovska oholost - jedan duboki nihilizam prouzorkovan znanjem o sad, i ovde. Mudrost koja iz nje sledi transcendira prostor i vreme; sve je ništa. Beskonačnost je sada, manifestuje se na yumu, ako hoćete taj primer, našim postovima koji ostaju utisnuti u našu realnost, ali i milion drugih realnosti u milion različitih varijacija, formi i ideja, svi isprepleteni u nevidljivu nit Orloga, ili vedske Rte.

comment_2451461

Tako nešto. Intoksikacija svesti dionizijskim vinom, orgijatično gubljenje individualnosti i predavanje apsolutu, razbuktani polet uma apolonskom bakljom, odinovska oholost - jedan duboki nihilizam prouzorkovan znanjem o sad, i ovde. Mudrost koja iz nje sledi transcendira prostor i vreme; sve je ništa. Beskonačnost je sada, manifestuje se na yumu, ako hoćete taj primer, našim postovima koji ostaju utisnuti u našu realnost, ali i milion drugih realnosti u milion različitih varijacija, formi i ideja, svi isprepleteni u nevidljivu nit Orloga, ili vedske Rte.

alienssquare.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.